Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁV SZIMFONIKUSOK - VARGA/3. OLASZ I.
Budapesti Olasz Kultúrintézet - Olasz Intézet

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 144 értékelés alapján
  Leírás
Irwin Hoffman 2007 óta szinte minden évben vendégszerepelt a MÁV Szimfonikusok hangversenyein. Korát meghazudtolóan fiatalos, energikus karmester, akinek vezénylését sokrétű tapasztalata és életbölcsessége teszi hitelessé, és mindig élményszerűvé. Kísérletező kedvű muzsikus, aki nem egyszer tűzött műsorára olyan műveket, amelyeket a magyar közönség nem ismert, de mindig sikerült meggyőznie mind a zenekart, mind a hallgatóságot.Erre a gyakorlatra rácáfol mostani hangversenye, amelyre két jól ismert és népszerű remekművet választott. Azt várjuk tőle, hogy ezekről a sokat játszott és jól ismert darabokról is tud majd újat mondani. Mozart utolsó szimfóniája, a sorba negyvenegyedik, összefoglalása mindannak, amit Mozart a szimfonikus zene területén alkotott. Olyan tökéletes remekmű, amelyhez teljes joggal illesztették hozzá az utódok a római mitológia főistenének nevét. Nem kevésbé nagyszerű darab Brahms első szimfóniája sem, csak itt nem az összegzéssel, hanem egy zseniális pálya indulásával kerülünk szembe. Közismert, hogy Brahms mélységes tisztelettel és alázattal viseltetett zeneszerző elődei -elsősorban Beethoven- iránt, ezért mintegy húsz évig érlelte első szimfóniáját. Az eredmény az a nagyszerű mű, amelyből félreérthetetlenül kicseng a főhajtás Beethoven előtt, mégis ízig-vérig romantikus zene.

Műsor:

W.A. Mozart: C-dúr „Jupiter” szimfónia K. 551
J. Brahms: I. szimfónia, c-moll op. 68

Vezényel: Irwin Hoffman
  Stáblista
Zenekar 
MÁV Szimfonikus Zenekar 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1088, Bródy Sándor u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?