Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KICKS R GOOD
Akvárium - Akvárium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A sneakerkultusz már hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A gazdasági válság ellenére is a tinédzserektől a harmincas felnőttekig mindenki szenvedéllyel rajong a különleges cipőkért.Hiszen egy cipő nem csak lábbeli, hanem szenvedély, a birtoklási vágy tárgya, a finom ízlés és a kitűnőség ékes kinyilatkoztatása.

A jelenlévő márkák a helyszíni pop-up store-okban kínálják majd különleges darabjaikat, mindeközben falfestés és cipőtervező workshopot tartanak hazai művészek, megtekintetjük majd a celebek által áttervezett egyedi darabokat is, majd indul a longboard verseny, amelynek állomásai az egész belvárost behálózzák. Sötétedés után, az afterpartin pedig a bass music és egyéb urbánus zenei stílusok veszik át a
hatalmat az Akvárium Klub felett.

Az Első Hazai Sneakerfesztiválon minden a sneakerkultusz körül forog!

Nagyterem
11:00PRIVÁT SNEAKER KOLLEKCIÓK / ADÁS-VÉTEL
11:00MÁRKAKOLLEKCIÓK / POP UP SHOP-OK
VOLT
11:00CIPŐTERVEZŐ WORKSHOP
Akvárium
11:00CELEBEK ÁLTAL ÚJRATERVEZETT ADIDAS MODELLEK KIÁLL͍TÁSA
Fenti füves rész
14:00PUMA X FAUN LOGNBOARD BELVÁROSI CHECK IN VERSENY
14:00NEOPAINT FALFESTŐ BEMUTATÓ
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1051 Budapest, Erzsébet tér Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?