Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - MENJEK VAGY MARADJAK? - HA CSÁBÍT A KÜLFÖLD
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa Szeptember 28-ai estünk témája: Menjek vagy maradjak? – ha csábít a külföld

Kimenjek-e dolgozni? Kimenjek-e tanulni? Jobb-e kint, mint itthon? Lesz-e pénzem? Lesz-e társam? Mi lesz itt a családommal? Miért nem akarsz velem jönni? Miért kellett neked elmenni? Tényleg bejött ott neked? Tényleg egész életedben otthon éltél? Tényleg mosogatásból élsz? Tényleg nincs benned kalandvágy? Mikor jössz már haza? Hova jöjjek haza? Vissza se fogsz jönni! Azt se tudom, hol vagyok otthon!
Lehetőségek, perspektívák, vágyak és félelmek. Fröccs az emigráns létről és az itthon maradottakról, szabadságról, kötöttségekről, önmegvalósításról és nehéz döntésekről.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?