Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISKABOS 90
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 290 értékelés alapján
  Leírás
Spinoza hagyomány, hogy a szeptemberi zsidó fesztiválunkon ilyen-amolyan formában színpadra visszük egy-egy híres magyar-zsidó humorista életét, munkásságát.
͍gy mutattuk be korábban Salamon Bélát , Királyhegyi Pált, Karinthy Frigyest, Alfonzót, idén pedig Kellér Dezsőt, Kabos Gyulát és most a Kiskabost (Kabos Lászlót, született Krausz László). Kabos László épp most szeptemberben lenne 90 éves. A „kis Kabos” eredetileg kertésznek tanult, mert a második világháború alatt az a hír járta, hogy a mezőgazdasági munkás zsidó lakosokat nem deportálják. Tévedt, mert deportálták! Mauthausenbe! 1948-ban mégis megszerezte kertészeti diplomáját, s ezen ismeretei birtokában lett számos színház és számtalan film ragyogó humoristája.

Ami ma este történik a Spinoza Színházban, az vidám hochmecolás a Kiskabos körül, sok zenével és vetítéssel.

Közreműködnek: Bach Szilvia, Urbán Erika
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?