Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ÖRÖKKÉ A TIED
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 288 értékelés alapján
  Leírás
Örökké a tied (Forever yours)

Norvég film (2005), 52 perc
Rendezte: Monica CsangoA nagy port felvert dokumentumfilmben a családi titkot az egyik nagypapa eltűnése jelenti. Csángó Ferencet, a rendező saját nagyapját, a negyvenes évek elején munkatáborba vitték, ahonnan nem tért vissza. Felesége, Magda évtizedeken át őrizte egyetlen szerelmének emlékeit, leveleit, fotóit. Az unoka kételkedni kezd a sokszor elmesélt családi történet igazságában. Felkerekedik, és egészen Indiáig megy, hogy végre fény derüljön a titokra.

A film előtt bevezetőt mond: Surányi Vera
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?