Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CONCERTO VARIO I. - AKIKO SUWANAI
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 195 értékelés alapján
  Leírás
„Hegedűhangja szenvedélyes, bátor és felvillanyozó, ugyanakkor lefegyverzően meleg és elbűvölő” – méltatta a The New York Times kritikusa Isabelle Faust egyik produkcióját, s állításának igazságáról a budapesti közönség is több ízben meggyőződhetett már.

A Csipkerózsika nevű Stradivarijával turnézó Faust legutóbb idén januárban járt hazánkban, egyszerre ámultatva hegedűjátékának kifinomultságát, élményszerű plasztikusságát és drámai erejét. A franciás neve ellenére német hegedűművésznő ezúttal Beethoven D-dúr hegedűversenyét játssza majd a Zeneakadémia Nagytermében, azt a művet, amelyet a közelmúltban nem kisebb karmesterrel, mint Claudio Abbadóval rögzített lemezre.

Partnerei ezúttal Keller András és muzsikusai, azaz a Zeneakadémia rezidens zenekaraként működő Concerto Budapest művészei lesznek, akik a hangverseny további részében Kurtág György egyik legszemélyesebb nagyzenekari művét, majd a hivatalosan Lenin emlékezetének ajánlott Sosztakovics-kompozíciót, az 1961-ben komponált XII. szimfóniát játsszák. Keller András és zenésztársai ezzel a produkcióval tovább folytatják azt a következetesen képviselt programot, amely Sosztakovics műveinek népszerűsítését, a hazai koncertrepertoárba való visszaiktatását célozza – mind nyilvánvalóbb művészi és közönségsikerrel.

Műsor:

Beethoven: Hegedűverseny op. 61
Kurtág: Új üzenetek op. 34/a
Sosztakovics: XII. szimfónia „Az 1917-es év” op. 112
  Stáblista
Karmester 
Keller András 
Hegedűművész 
Isabelle Faust 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?