Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

CONCERTO RUSSO III.
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 233 értékelés alapján
  Leírás
Liszt: Prométheusz
Rachmaninov: g-moll zongoraverseny op.40
Sibelius: V. szimfónia op.82

Vezényel: Gennady Rozhdestvensky
Közreműködik: Viktoria Postnikova
A Zeneakadémia rezidens zenekara, a Concerto Budapest élére álló idős mester, Gennagyij Rozsgyesztvenszkij a szívéhez és művészalkatához oly közel álló orosz, illetve romantikus műveket vezényel majd a Zeneakadémia Nagytermében március 7-én és 8-án. Rahmanyinov IV. (g-moll) zongoraversenyének virtuóz szólóját feleségétől, a nagyszerű Viktoria Posztnyikovától hallhatjuk majd. A versenyművet Liszt ötödik szimfonikus költeménye, a Prométheusz és Sibelius háromtételes V. szimfóniája fogja majd közre a hangverseny programján.
  Szereposztás
Színész 
Szabadi Vilmos 
Színész 
Jandó Jenő 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?