Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MÁV-CURTIS NEMZETI MÚZEUM
Magyar Nemzeti Múzeum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 133 értékelés alapján
  Leírás
Az Egyesült Államok -és talán a világ- egyik legnívósabb zenei intézményével együttműködve három különleges koncerttel lepi meg közönségét a MÁV Szimfonikus Zenekar.

A programot Teddy Abrams állította össze, aki a valaha felvett legfiatalabb dirigens hallgatóként tanult a Curtis Intézetben. Abrams 2011-től egy évig Takács-Nagy Gábor asszisztenseként vezényelte a MÁV Szimfonikusokat, de nemcsak karmesterként, hanem komponistaként, illetve klarinét-és zongoraművészként is bizonyított már.

2013. június 26. (szerda) 15.30

Magyar Nemzeti Múzeum
Műsor:
J. Brahms: Magyar táncok hegedűre és zongorára (részletek)
G. Mahler (Teddy Abrams átirata): V. szimfónia, Adagietto
L. Janáček: Hegedű szonáta
C. Ives: Concord szonáta, III. tétel
Klasszikus amerikai zene: Bluegrass és jazz
F. Strauss: Noktürn, Op. 7
T. Abrams: Fagott szonáta
Közreműködik: Teddy Abrams (zongora), Gabriel Globus-Hoenich (ütőhangszerek), Harrison Hollingsworth (fagott és hegedű), Josef Å paček (hegedű), Varga Levente (kürt)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?