Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MACVEDEL, A KALÓZKÍSÉRTET
Kecskeméti Katona József Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 413 értékelés alapján
  Leírás
Muszty Bea - Dobay András: MacVedel a kalózkísértetMacVedel, a 18. századi kalóz kivégzése után sem nyerhet nyugalmat: kísértetként bolyong a világban mindaddig, amíg jóvá nem teszi bűneit, vagyis összerabolt kincseit jótékony célra nem fordítja. Szerencséjére egy testvérpár, Orsi és Viki véletlenül megidézik őt egy lakótelepi gyerekszobában – a segítségükkel pedig a zord tengeri rabló karitatív tevékenysége furcsa fordulatot vesz. Mivel a pénze csak a mesében létezik, ezért a kapitány és újdonsült barátai más mesehősöknek kénytelenek felajánlani az aranyat; Piroska rokonai (és ellensége) azonban nem a várt módon reagál a felkínált lehetőségre…

A három jóbarát helyszínről helyszínre jár hát, és igazán nagyon igyekszik túladni a kincseken. A testvérpár (akár az összes többi, rendes testvérpár) folyton veszekszik, a kapitány (akár az összes többi, rendes kalóz) folyton dörmög, de hiába átlagosak ők, ha a környezet nem alkalmazkodik hozzájuk. Piroska nagymamája talán magát a farkast is elijesztené, anyukája sem éppen mesehőshöz méltón viselkedik, a farkas pedig minden képzeletet felülmúl. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy hogyan kerülnek a Vasorrú Banya közelébe…

Muszty Bea és Dobay András zenés mesejátéka kalamajkában bővelkedik tehát, amiből Fazakas Gézának Decsi Edit és Dobó Enikő segíthet kikeveredni, miközben a többiek (Szokolai Péter vezetésével) inkább mélyebbre taszítanák. Az előadást a gyermeklélek nagy ismerője, Fige Attila bábrendező álmodta színpadra.
  Szereposztás
MacVedel 
Fazakas Géza 
Viki 
Decsi Edit 
Orsi, Viki testvére 
Dobó Enikő 
Piroska Nagymamája 
Magyar Éva 
Piroska mamája 
Hajdú Melinda 
Farkas 
Farkas Ádám 
Vasorrú bába 
Szokolai Péter 
  Stáblista
Rendező 
Fige Attila 
Rendező asszisztens 
Frigyesi Tünde 
Díszlet 
Paráda Zsolt 
Jelmez 
Michac Gábor 
Dramaturg 
Németh Virág 
Bábtervező 
Michac Gábor 
Zenei vezető 
Károly Kati 
Ügyelő 
Horváth Ferenc 
Súgó 
Patyi Szilvia 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?