Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SUPERBUTT - SCHNITT
Akvárium - Akvárium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A népszerű metálcsapat, ahogy ők mondjak, kicsit "szögre akasztja" saját magát. Búcsúkoncert!A Superbutt, a 2000-es évek egyik legnépszerűbb magyar újhullámos metálcsapata, a mára szép emlékké vált BPRNR (Budapestrocknroll) egykori alapítója jelenlegi formájában ezen az estén búcsúzik a hazai közönségtől. Ahogy saját maguk mondják, "a zenekar most kicsit szögre akad", és ebből az alkalomból egy Schnitt című, limitált kiadású különleges box set is megjelenik a Superbutt összes lemezével és videójával. A visszavonulás azért reméljük nem lesz végleges.

***

Superbutt, one of the most popular Hungarian new wave metal bands of the 2000s is saying goodbye to its audience on this evening. As they put it, “we're hanging the band out to dry for a while” and they're taking this occasion to release a limited edition box set entitled Schnitt, containing all the albums and videos of Superbutt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1051 Budapest, Erzsébet tér Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?