Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SIMÁNDY JÓZSEF ÉNEKVERSENY GÁLA
Szegedi Nemzeti Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 805 értékelés alapján
  Leírás
X. NEMZETKÖZI SIMÁNDY JÓZSEF ÉNEKVERSENY győztesei 2018. április 29-én vasárnap este
DÍJKIOSZTÓ GÁLAHANGVERSENY keretében vehetik át díjaikat a Szegedi Nemzeti Színház színpadán.

E nagymultú klasszikus énekes tehetségkutató verseny alapításának 20 éves jubileumát ünnepli 2018-ban. A verseny tiszteleg Simándy József (1916-1997) operaénekes (tenor), Kossuth díjas, Érdemes és Kiváló művész, hazánk fogalommá vált Bánk bánja előtt és a szegedi énekiskola előtt, amely számos neves művészt adott azóta is a hazai és nemzetközi operaéletnek.

Szeretettel várjuk három kategóriában 36 éves korig a magyar és külföldi énekeseket Szegedre. A  versenyfelhívásról és a verseny részleteiről honlapunkon tájékozódhatnak.

A versenyen rangos díjak, különdíjak és fellépési lehetőségek nyerhetők. A zsűriben elismert hazai és nemzetközi szaktekintélyek, operaénekes művésztanárok, menedzserek, rendezők és karmesterek foglalnak helyet. A zsűri elnöke a 2018-as énekversenyen az előző évekhez hasonlóan Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója.


A díjazott énekeseket ezúttal is a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséri, Gyüdi Sándor karmester, a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója vezényletével. A versenyről és a Díjkiosztó Gálahangversenyről az MTVA Bartók Rádió és a Szegedi Városi Televízió is tudósít.

A verseny védnöke Simándyné Jutka asszony, Simándy József özvegye, aki a versenyszervezőkkel együtt a kezdetek óta szívügyének tekinti a fiatal tehetségek sorsát.

Szeretettel ajánljuk a nagyközönség figyelmébe is e különleges élményt kínáló zenei eseményt. Éljük át együtt a felcsendülő énekhangok és a muzsika által az ifjú tehetségek felfedezésének örömét!

Prof. Dr. Temesi Mária
alapító, versenyigazgató, művészeti vezető

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
6720, Vaszy Viktor tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?