Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZ͍NPADIKUS FIGURÁK
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Galla Miklós és Szirtes Balázs humorestje.

Önfeledt szórakozást ígér a sajátos humorérzékkel megáldott előadóművészek produkciója!A két komédiás a Hippolyt, a lakáj előadásán találkozott (Galla: Hippolyt, Szirtes: Makáts Csaba), és hamar művészbarátságot kötöttek. Új estjük nem összefüggő színdarab, hanem jelenetek, stand up- és egyéb magánszámok, valamint dalok frissen pergő sorozata. Bár változatos az előadás, abban következetes, hogy végig sziporkázóan nevettető.

A vadonatúj műsorszámok mellett néhány, a Holló Színházzal már sikerrel játszott momentum is helyet kapott az estben, hiszen azóta eltelt huszonkét év, s új generációk nőttek fel. No meg aztán Galla ma már érettebb, kifinomultabb színjátszással örvendezteti meg a nézőket, mint annak idején, míg Balázs sokszínű, vibráló egyénisége lehengerlő hatást vált ki. A műsorban nincs üresjárat! A 3-5 perces minidrámák épp olyan kacagtatóak, mint a rövid monológok vagy a vicces dalszöveggel ellátott zeneszerzemények. Galla pályafutása során először - főleg Balázsnak köszönhetően – mozgás- és táncszínházi elemekkel dúsul a program. Azaz a látvány sok esetben ugyanolyan katartikus hatást vált ki, mint a verbális poénok. Nem is beszélve a mimikáról!

A másfél órás est időtartama: 90 perc. Ráadás lesz!
  Szereposztás
Színész 
Galla Miklós 
Színész 
Szirtes Balázs 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?