Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SLAWOMIR MROZEK: STRIP-TEASE
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 288 értékelés alapján
  Leírás
F. Fellini: La Strada című művének színpadi változatának esti próbáját mutatja be a darab. Színházi berkek számára kissé idegen módon ugyan, de rendkívüli ötletességgel írja le Kiss Csaba, ahogy a két művész dolgozik eme művön. A fiatal pályáját kezdő színésznő és az aggastyán színész egymásra hangolódásáról, a már-már zavarba ejtő szexualitással fűszerezett párbeszédeiről és rendkívüli humoráról ismert darab most a Spinoza színház színpadát gazdagítja.

Szereplők:
Férfi - Gábor Péter "Yeti"
Lány - Borók Nikolett

Rendező: Szolnoki Zsolt
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?