Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÁZIMOZI
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 145 értékelés alapján
  Leírás
Interaktív film/színház

Október 7-én sci-fi filmet játszunk!Figyelem. Itt a Parancsnok. Ha eddig nem tették volna, élesítsék ki asztrometikus érzékelőiket. A bolygóközi szubtérmező október 7-én stabilizálódik. Párhuzamos univerzumba transzgresszálunk. Az együttműködés mindannyiuk érdeke. A legénység beélesítette a kvantumtorpedókat, és szondázni fogjuk a kontinuumot mindaddig, amíg hozzá nem férünk agyuk elektroplazmarendszeréhez. Kapaszkodjanak! Improvizált hosszútörténet a filmes műfajok és a közönség ötletei alapján. A legtöbb ember életében eljön az a pillanat, amikor azt érzi, filmrendező szeretne lenni. Pontosan tudja, hogyan is kell kinéznie annak a feszült, szúrós tekinteteket és poros pisztolytáskákat szuperközeliben mutató, párbaj előtti pillanatnak egy westernben. Hogy legalább 16 hegedűnek kell tremolóban szólnia a romantikus vígjáték utolsó nagy reptéri „majdnem-elkerülik-egymást-de-aztán-mégsem-mert-a-szerelem-mindennél-erősebb” jelenetében.  Hogy lesz egy pont, ahol a mogorva zsaru idióta és tériszonyos társa minden bátorságát összeszedve felmászik a világítótorony tetejére és megmenti hősünket. A Momentán HáziMozi című előadásában a nézők társforgatókönyvírók és társrendezők. Választhatnak főhőst, kérhetnek fordulatokat; egy tulajdonsággal, tárggyal vagy új karakterrel megbolondíthatják a történetet. A HáziMozi a filmes műfajok jellegzetességeivel játszik. Bármilyen merész ötlet hangzik el a nézőtérről, a Momentán beleszövi az aznap esti történetbe, legyen a műfaj éppen horror, kosztümös film vagy road movie. Sosemvolt mozifilmek a színpadon – improvizálva. Az előadás második felében az elkészült film „DVD extrái” elevenednek meg a színpadon. Extrák, vagyis rövid jeleneteket; játék a szereplőkkel, helyzetekkel, műfajokkal: casting és rendezői változat, trailer és sajtótájékoztató, cenzúrázott jelenetek és főcímdal – ahogy a kedves néző óhajtja.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?