Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VACSORA NÉGYESBEN
Ruszt József Stúdió Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 390 értékelés alapján
  Leírás
Donald Margulies amerikai drámaíró, a Yale egyetem irodalom professzora 2000-ben Pulitzer-díjat kapott Vacsora négyesben című színdarabjáért. Ezt a művet mutatja be most a kecskeméti Katona József Színház. A négyszereplős darab két baráti házaspár életébe és házasságába enged betekintést. Julie és Tom, illetve Karen és Gabe már régóta ismerik egymást, szoros barátság, számos közös élmény és vacsora emléke fűzi össze őket. Egy este Julie egyedül érkezik Karenékhez vacsorára, és a házigazdák legnagyobb döbbenetére bevallja, hogy férje elhagyta őt. Barátaik házasságának kudarca arra kényszeríti Karent és Gabe-et, hogy szembenézzenek saját életükkel, házasságukkal és újrafogalmazzák barátaikhoz fűződő viszonyukat.

Margulies színműve sok humorral és nagy empátiával beszél a házasság, együttélés nehézségeiről és szépségeiről és arról, hogy olykor a különválás is lehet üdvözítő. Karent Danyi Judit, Gabe-et Cseke Péter alakítja, Julie-ként Magyar Évát, Tom, a hűtlen férj szerepében pedig az előadás rendezőjét, Szerednyey Bélát láthatja a közönség.

Az előadás hossza kb. 120 perc (1 szünettel).
  Szereposztás
Tom 
Szerednyey Béla 
Karen 
Danyi Judit 
Gabe 
Cseke Péter 
Julie 
Magyar Éva 
  Stáblista
Rendező 
Szerednyey Béla 
A rendező munkatársa 
Ba Éva 
Díszlet 
Szerednyey Béla 
Jelmez 
Velich Rita 
Ügyelő 
Erdődi Zsolt 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?