Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GLOW €“ CHUNKY MOVE [AUT]
Café Budapest 2012 - TRAFÓ - Kortárs Művészetek Háza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Az ausztrál kortárs tánc nagykövetének tartott Chunky Move a 21. századi technológiát nem csupán egyszerű népszórakoztatásra használja. Az interaktivitás jegyében született előadás szó szerint rávilágít a modern létezés szépségére és rútságára.Melbourne tánckultúrája egyedi színfolt a kortárs tánc világtérképén. Az ausztrálok egyenesen a legkurrensebb exportcikküknek nevezik az 1995-ben Gideon Obarzanek által alapított társulat előadásait. A Bejrúttól Barcelonáig, Hongkongtól New Yorkig turnézó kompánia védjegye a legújabb audiovizuális technológiák használata. Glow című darabjukban az interaktív videotechnika egyenrangú partnere a magasan képzett táncosoknak.

Az emberi testek és a vetített fények egymásba olvadásával operáló, az emberi és az állati létezés egymásba alakulását, a létformák átváltozásait, groteszk torzulásait színpadra állító Glow [Izzás] egyike a leginkább keresett Chunky Move-produkcióknak. A The Age című kultuszmagazin szerint Obarzanek koreográfiái a folyékony és a törékeny határmezsgyéjén egyensúlyozó alkotások, a rövidsége ellenére vagy épp ezért mellbevágóan tömör Glow pedig az egyik legkiemelkedőbb summázata művészetének.

http://www.chunkymove.com/
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1094  Budapest, Liliom u. 41. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?