1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
LUXFUNK RADIO FUNKY PARTY
Orfeum Club
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
205 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Az Orfeumban minden hónapban egyszer összegyűlnek azok, akik odavannak a Funky zenéért, a gondosan összeválogatott, és mérnöki pontossággal egybekevert zenefolyamért.
A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatban megtalálja a magának valót minden 25 év feletti: a fiatalabb és az idősebb is.A bulikon a ‘70-es, ‘80-as évek legnagyobb Funky alapzenéi, valamint a ‘90-es évek és az ezredforduló legfinomabb Soul és R’n’B csemegéi szólnak. A bakelitet a Luxfunk DJ-k pörgetik, a groove-okat él͵ conga fűszerezi, a hangulatot profi MC-k fokozzák, az est fényét pedig gyönyörű hostess lányok emelik.

A Luxfunk DJ-k fekete korongokat pörgetnek, a legfelkapottabb helyeken játszottak és játszanak, és rendszeresen hallhatók a Luxfunk Radio Blackmix-ben: DJ Balu, DJ Berry, Big Mo, DJ Corey, DJ Deez, DJ Deza, Dimofat DJ, DJ Gem-B, DJ Forest, DJ Hangya, DJ Kayo, DJ Sampler, DJ Taylor, DJ Tommyjunior, Whiteboy.

A budapesti Luxfunk Party-kon a Luxfunk DJ-k szettjét élő Funky koncert előzi meg, a vendégeket könnyű vacsorával várjuk. Minden bulin másik csapat játszik.

Ezen az estén Big Mo, Troubleman és az Ultravaló zenekar gondoskodik a hangulatról.

A kaput 8-kor nyitjuk, a koncert 9-től tízig tart. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében, ételre, italra lefogyaszthatják! A programon dúsítottunk, de a belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.

Helyszín

Orfeum Club
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel)
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!