Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LOS VIVANCOS
Margitsziget Szabadtéri Színpad - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Los Vivancos: Extreme Flamenco Fusion Show

látvány tánc-show

A spanyol jazz-tánc virtuózainak Extreme Flamenco Fusion Show-ja először látható Magyarországon. A világszenzációnak számító formációt hét testvér alkotja, akik vérpezsdítő zenei- és táncműsorral kápráztatják el a közönséget. A „Varázslatos Hetek” egyedülálló produkciója 30 ország, 70 város és egy millió néző után hazánkban is újraértelmezi a flamencót.

Szenvedély, erotika, érzelmek és fantasztikus tánctudás. A „Hét sötét ördög” XXI. századi extrém flamenco-show-ja igazi világszenzáció!


A hét testvér: Elias VIVANCOS (cselló) Judah VIVANCOS (öthúros cselló) Josua VIVANCOS (ütőhangszerek) Cristo VIVANCOS (szaxofon) Israel VIVANCOS (fuvola) Aarón VIVANCOS (hegedű) Josué VIVANCOS (billentyűs hangszerek)
Közreműködik: Sonia Cortés - ének Carlos Bianchini – billentyűs hangszerek Omar Acosta - fuvola /IWI Dani Yagüe - gitár Jimmy Carintia – ütőhangszerek

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?