Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÁLAEST A TÁNC VILÁGNAPJA TISZTELETÉRE
Nemzeti Táncszínház - Müpa - Fesztivál Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapja, április 29-e 1982 óta a tánc világnapja. A táncművészet legnagyobb ünnepén a Nemzeti Táncszínház és a Magyar Táncművészek Szövetsége már hosszú évek óta gálaestet rendez, amelynek keretében adják át a Szövetség szakmai díjait. A gálaest az előző évben díjazott művészek és alkotók produkcióiból nyújt reprezentatív válogatást.

A kétrészes műsorban 2008 díjazottjai közül közreműködik: ifj. Zsuráfszki Zoltán néptáncművész, a Magyar Állami Népi Együttes tagja – „Az évad legjobb férfi táncosa”; Szász Dániel kortárs táncművész, a Tünet Együttes tagja – „Az évad legjobb férfi táncosa”; Jónás Zsuzsa táncművész, a Szegedi Kortárs Balett tagja – „Az évad legjobb női táncosa”; Pozsár Kitti néptáncművész, a Duna Művészegyüttes tagja – „Az évad legjobb női táncosa”, Hajszán Kitti táncművész, a Szegedi Kortárs Balett tagja – „Az évad legjobb végzős növendéke”; Szabó Richárd táncművész, a Wiener Staatsoper Ballett tagja – „Az évad legjobb végzős növendéke”, Gergye Krisztián kortárs táncművész, koreográfus, a Gergye Krisztián Társulat művészeti vezetője – „Az évad legjobb alkotója”.
A hagyományokat folytatva 2009-ben is átadják még az Életműdíjat, „A táncművészetért” díjat, az Imre Zoltán Alapítvány díját és a Fülöp Viktor-ösztöndíjat.
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?