Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁMPÍROK BÁLJA MUSICAL
Pesti Magyar Színház - PS PRODUKCIÓ előadása

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 353 értékelés alapján
  Leírás
VÁMP͍ROK BÁLJA 200!

2013. június 21-én indul a régen várt hetedik nyári báli szezon, hogy méltóképpen felvezesse a nyárvégi jubileumi 200. Vámpírok bálja előadását

2013. június 21-én ismét veszélybe kerül a nézők nyaki ütőere a Pesti Magyar Színház nézőterén, az 1967-ben világhírűvé vált Polanski film színpadi változatának, a PS Produkció által sikerre vitt Vámpírok bálja előadásán.

A Vámpírok bálja című musicalt Magyarországon, 2007 nyarán a PS Produkció, Simon Edit producer indította el hódító útjára, és rövid időn belül kultikussá vált. A mai napig teltházakkal játsszák a magánvállalkozásban bemutatott musicalt mely által a hazai közönség is bepillantást nyer a világ jelentős musicalszínpadain is látható varázslatos, profi módon megalkotott mesevilágába. A produkció nagy népszerűségnek örvend a Budapestre látogató külföldi turisták körében is.

Erdély, vámpírvadászat, szenvedély, misztikum, szerelem, humor és borzongás. Erről szól a 2007 óta sikerrel játszott musical. A rendkívül látványos és szórakoztató, fantasztikus táncjelenetekkel gazdagított musicalt 1997-ben mutatták be Bécsben, óriási sikerrel. A premiert követően a nézők hisztérikusan tolongtak a jegyekért. Az előadást azóta világszerte több millió néző látta.

A kultusz övezte zenés darabot Bécs után Stuttgartban, Hamburgban, a Broadway-n, Varsóban, 2006-ban Tokióban, Obernhausenben, Berlinben, majd ismét Stuttgartban ünnepelhették. 2007-ben Budapestre új változatban jutott el napjaink legizgalmasabb musicalje, és már a magyar verziót láthatta 2009-ben ismét Bécs, majd 2010-ben Antwerpen és 2011 szeptemberében Szentpétervár közönsége is.

Hamarosan a 200. előadás, egyöntetű szakmai és közönségsiker. Ez a budapesti Vámpírok bálja eddigi mérlege. A magyar változat bombaként robbant be a köztudatba, mára alig akad olyan ember, akit ne kerített volna hatalmába a látványos, etalonként számon tartott produkció, mostanra ezrek várják vágyakozva a soron következő vámpír szériát.

A szereposztás folyamatosan bővül, és egyben fiatalodik. Új tehetségeket fedez fel a produkciós team Simon Edit producer, Cornelius Baltus rendező, Dennis Callahan koreográfus, Póka Balázs művészeti vezető és Köteles Géza karmester. Eddig közel 2600 fiatal művész vett részt a produkció meghallgatásain. Mára már szinte nincs olyan színház Magyarországon, ahol ne bukkanna fel a szereplők közt egy-egy vámpír!

A kezdetek óta főszereplője a produkciónak Egyházi Géza, akit nemzetközi viszonylatban is az egyik legjobb Krolock gróf megformálójának tartanak a nézők és a szakemberek. Komoly szakmai elismerésnek számít, hogy a budapesti Vámpírok bálja társulatából mostanáig 27 pályakezdő művész kapott külföldi szerződést a produkcióban nyújtott teljesítménye alapján.

Az érdeklődés a darab iránt folyamatosan nő. A zenés vámpírkomédiát a hazai mellett szép számú külföldi rajongótábor is felfedezte magának. A magyar produkció dupla CD-je hónapokon át vezette a Sound of Music toplistáját és a londoni lemezpiacon is elismerő sikert ért el. Nagy népszerűségnek örvend a közönség körében az előadások köré szervezett kulisszajárások és a dedikálással egybekötött éjszakai vámpírtalálkozók rendezése.

Vámpírok bálja musical, a PS Produkció előadása a Pesti Magyar Színház épületében
1074 Budapest VII. kerület, Hevesi Sándor tér 4.
  Jegynyomtatásról
A Pesti Magyar Színházban az emailben kapott jegyed bemutathatod papíron, kinyomtatva vagy mobilod kijelzőjén is - a lényeg, hogy a vonalkód jól látható legyen!
  Cím
1077, Hevesi Sándor tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?