1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
SECRET VIBE - TITKOS REZGÉS - GANGARAY TRAMBULIN
Bethlen Téri Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.8 / 10
632 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Gangaray Trambulin demonstrációja

„Egy különleges, kihívásokkal teli hangulat és egy feszült érzelem bármikor összetorlódhat. Anélkül, hogy azt kívánnád, ezek szűnjenek meg vagy legyenek mások – mint amilyenek épp most –, megtanulhatod észrevenni, milyen az "idő" benned; megtanulhatod, hogyan tartsd magad a jelenben. Abban, ami valójában történik.

Manapság annyi hangulatváltozást tapasztalunk, hogy néha még mi sem tudjuk őket követni. Ebben az előadásban épp ezt szeretném hangsúlyozni: bármelyik pillanatban változhat a Vibe!”

Előadók: Gangaray Trambulin

Fotó és zene: Frédéric Despierre (Golden Ratio)

Koreográfus: Rónai Attila

Az előadás megtekintését 12 éven felülieknek ajánljuk.

A Trambulin a Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programja. Nem csak a konkrét tánctudás fejlesztése jelenik meg a szervezők céljai között, hanem egy mélyebb, személyes és személyre szabott fejlesztés célkitűzése is, mely a táncos emberi- művészi oldalát erősíti.

A képzés során több mester munkáján keresztül újabb és újabb módszerekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a program résztvevői, melyek segítik őket egy komplexebb előadói mód kialakításában.

A Trambulin program mérföldköveit az évad folyamán több alkalommal, demonstráció keretében mutatják be a fiatalok.

Rónai Attila a Magyar Táncművészeti Főiskola balett szakán végzett. Az iskolaévek alatt kezdett érdeklődni a kortárs tánc iránt, és a Willany Leo Improvizációs Táncszínházzal történő munkái fordították végérvényesen a műfaj felé. Dolgozott a Gangaray Dance Company, a Közép-Európa Táncszínház, a PR-Evolution, valamint a Duda Éva Társulat előadásaiban.

2013 óta külföldön dolgozik, jelenleg a Hofesh Shechter Company tagja. Koreográfusként a Secret Vibe az első önálló alkotása.

Helyszín

Bethlen Téri Színház
Budapest, 1071, Bethlen tér 3.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!