Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÓKIRÁLYNŐ
Vidám Színpad - Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A CSILLAG MUSICAL társulat a Vidám Színpadon bemutatja: H. C. Andersen története nyomán HÓKIRÁLYNŐ

Andersen híres meséje a szeretetről és az összetartásról szól. Csodás látványvilág jellemzi a darabot, ami elvarázsolja és egy különös, fagyos világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt. A darab az író meséje nyomán készült, számos ismert karácsonyi dallal fűszerezve és lenyűgöző táncjelenetekkel gazdagítva. Meghitt és egyben szórakoztató téli színház élmény minden korosztály számára. Hókirálynő – Erdélyi Csilla Kái – Újj Viktor/Joó Gábor Gerda – Gacsó Tímea Nagymama – Kis Bernadett/Máté Dorina   Ensemble: - Kovács Perta - Horváth Zsófi - Langó Nikolett - Langó Bernadett
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?