Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SCHUBERT / LISZT / BERLIOZ ( CONCERTO BUDAPEST ROZHDESTVENSKY POSTNIKOVA )
Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy legendás orosz művészházaspár lesz a Concerto Budapest vendége ezen az estén, s immár nem először, hiszen a zongoraművész Viktoria Postnikova és karmester férje, a 85 esztendős Gennady Rozhdestvensky már az előző koncertévadban is nagyszerűen együtt muzsikált a zenekarral.

Liszt legutolsó, öregkori szimfonikus költeménye, A bölcsőtől a sírig képzőművészeti ihletésű: Zichy Mihály azonos című tollrajza ihlette. A mű három tétele: A bölcső, Küzdelem a létért, A sír: a túlvilági élet bölcsője; s a tételcímek érzékeltetik is a szimfonikus költemény programját. Schubert négytételes zongorafantáziája bizony meghaladta szerzőjének előadói képességeit, s alighanem épp ez a nagyfokú nehézség hívta fel a műre Liszt figyelmét, aki zenekari kíséretes és kétzongorás átíratot is készített a Wanderer-fantáziából. A koncert végül a romantikus programzene egyik legjellegzetesebb és legnépszerűbb darabjával zárul: álmoktól a boszorkányszombatig, a berliozi "idée fixe" rögeszmés visszatéréseivel. Műsor: Liszt: Bölcsőtől a sírig, No.13, S.107 Schubert/Liszt: Wanderer – fantázia, S.366 Berlioz: Fantasztikus szimfónia, op.14 Közreműködik: Viktoria Postnikova zongora Vezényel: Gennady Rozhdestvensky
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?