Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZSURA60
Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hazánk egyik legelismertebb koreográfusa, Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, kiváló művész az Erkel Színházban ünnepli 60. születésnapját.

A műsor az eddigi, több mint negyven éves életmű számtalan koreográfiájából, valamint a művész jelentősebb táncszínházi rendezéseiből mutat be ünnepi válogatást.
Zsuráfszky Zoltán, (vagy ahogyan mindenki nevezi: "Zsura") alkotásai alapjának és táncos „anyanyelvének" mindenkor az autentikus magyar folklórt és a Kárpát-medence népeinek népművészetét tekintette, abból kiindulva teremtette meg egyéni és különleges művészi világát. Közreműködik: Magyar Nemzeti Táncegyüttes
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1087, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?