Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉDES RÓZÁM
Turay Ida Színház - Ferencvárosi Művelődési Központ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fráter Zoltán: ÉDES RÓZÁM Déryné szerelmes élete - monodráma

A színen Déryné. Írja emlékiratait. Közben megelevenednek élete eseményei, látja az arcokat, kik körülvették hajdan, hallja hangjukat, beszél velük... Mosolygós gyermekből érett asszonnyá válik, de csak látszólag, a színpadon, mert egész életében gyermek maradt, ki örökké keresi útját és szerelmét. Déry -kinek nevét köszönheti- kezdeti mézes-mázos hízelkedése durva agresszióba csap át. Folyamatos fizikai bántalmazásnak, lelki terrornak van kitéve. Dübörgő sikereket él a színpadon, közben végtelenül magányos.. A mű lerántja a leplet a XIX.század színházi és társadalmi kulisszáiról.
  Szereposztás
Déryné 
Csomor Csilla 
  Stáblista
Rendező 
Őze Áron 
Jelmez 
Makány Márta 
Jelmez 
Csomor Csilla 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?