Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJÉVI OPERETT GÁLA
Gárdonyi Géza Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy fergeteges, igazi magyaros újévi operett előadás, ahol a hagyományokra való tekintettel kerül bemutatásra az Újévi Operett gála.

2016-ben megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül az operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsor, új látványvilág.
 
Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon. Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, Oszvald Marika főszereplésével, és az egykori HungarOperett fiatal sztárjainak előadásában. Oszvald Marika és barátai látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a szegedi  közönség, hisz a társulat minden évben városunkban kezdi éves turnéját. 2015-ben a tengerentúli nézőket is elvarázsolta a produkció kisebb formációja, hisz az egy évvel ezelőtti előadás után rögtön repülőgépre szálltak, és a Szegeden bemutatott műsorral meghódították az amerikai kontinens lakosságát is. Fergeteges előadásuk nemcsak Amerikában, hanem az idei évben Izraelben, Németországban és Erdélyben is a közönség kedvence lett. A társulatot, amelybe a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva, fellépéseik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadták.

„A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak a gyönyörű jelmezek és a produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show művészeti vezetője. Így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet. A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Bemutatkozásuk és előadásaik megtekinthetők a produkció weboldalán is. A hagyományossá vált operett gála - amely 2016-ben csak januárban lesz látható Szegeden -  sztárja a nézők kívánságára újra Oszvald Marika lesz. Ezen az estén egy különleges szerepben az operettek királynőjévé válik, és elvarázsolja a nézőket bájával és mindenkit megkacagtató humorával, új repertoárjával. A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy és a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.
  Stáblista
Főszereplő 
Oszvald Marika 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Egri Gárdonyi Géza Színházban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
3300, Hatvani kapu tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?