Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IMPRÓS FLESSBACK
Örkény István Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
November 22. 19 óra IMPRÓS FLESSBACK ÚJ PROGRAM AZ ÖRKÉNYBEN!

November 22-én a délutáni Tartuffe előadás után:  TARTUFFE - IMPRÓS FLESSBACK Improvizáció, beszélgetés, közönségtalálkozó A színészek improvizálnak. A rendező hangosan gondolkodik. A közönség irányít. A program az Örkény Színház és a Momentán Társulat együttműködésében valósul meg. A látott előadás konfliktusaitól inspirálódva jelöljük ki a közös játék alapját.  Asszociációk és a közönség ötletei irányítják a rögtönzött történeteket. Az improvizáció közösségi játék és tanulás, kreatív szellemi és fizikai torna. Az ilyen élmény megvilágítja, hogy a színházban saját történeteink tükröződnek. Akik játszanak: Boldoghy Borbála, Kókai Tünde, Molnár Levente, Nagy Zsolt, Patkós Márton, Znamenák István Akik beszélgetnek: Bagossy László, Bódy Gergő és a Közönség Akik kitalálták: Neudold Juli és Várady Zsuzsi
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az Örkény István Színházban a jegypénztárban ki tudják nyomtatni a jegyedet, ha ezt előre jelzed telefonon (06-1-267-3775), vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát. Kérjük ehhez az előadás kezdése előtt minimum 20 perccel érkezz!!! Okostelefonon a jegyet elég a beléptetéskor felmutatni.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?