Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
UPTOWN FUNK – BEBE, PÉLY BARNA DJ GEM-B
Orfeum Club
 21:00
LEGOLCSÓBB JEGYÁR
2800 Ft
KEDVEZMÉNY
50%
MA ESTE SZÍNHÁZ! ÁR
1400 Ft
KEZELÉSI KÖLTSÉG
350 Ft
ÖSSZESEN
1750 Ft
           
 
 
  - 50%
+ FT KEZELÉSI KÖLTSÉG
 
 
 
  Leírás
A hazai funky nagyágyúi, Bebe & Pély Barna egy színpadon: egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról (James Brown, Jamiroquai, Bruno Mars, Stevie Wonder): Uptown Funk.

Napjaink egyik legnépszerűbb, s egyben a party címadó dala, Mark Ronson & Bruno Mars Uptown Funk című slágere mellett olyan nagyszerű előadóktól is válogat Bebe, Pély Barna és a négytagú zenekar, mint James Brown, a Jamiroquai vagy Stevie Wonder.
Kit ne pörgetne fel az I Got You (I Feel Good), a Superstition, a Disco Inferno vagy a Play That Funky Music? S mindezt élőzenével! Egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról. A 2×45 perces koncert után DJ Gem-B, az országosan ismert és sikeres R’n’B All Stars-partysorozat producere, vezető dj-je pörgeti a legnagyobb funky slágereket rejtő lemezeket. Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig Jegyárak:
Prémium: 3.800 Ft
Standard: 2.800 Ft
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?