1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
PADAM - KÁRÁSZ ESZTER SANZONESTJE EDITH PIAF EMLÉKÉRE
New Orleans Club
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.0 / 10
84 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
"Sanzont énekelni a világ legszebb mestersége. Nem hiszem, hogy létezne nagyobb, teljesebb öröm, mint a művészé, aki érzi, hogy néhány refrénnel saját gazdagságából ad át valamit a hallgatóinak." (Edith Piaf)

Verses-zenés sanzonest, melyben Edith Piaf-sanzonok és önéletrajzi vallomások elevenítik fel Piaf szenvedélyekkel, nagy mélységekkel és nagy magasságokkal teli életét, s idézik elénk Párizs és a Montmartre hangulatát,  Kárász Eszter (ének)
Wagner-Puskás Péter (harmonika)
Veér Csongor (hegedű)
Nemes Janó (klarinét) „Egy nő kiáll a színpadra, egyszerű fekete ruhában, kicsi és törékeny. Megszólal a zene és a francia dal a lélekig hatol. Csak a nekrológokból és tanulmányokból tudhatjuk meg, hogy magáról énekelt. Ő volt Edith Piaf. Kárász Eszter pont arra tesz kísérletet, hogy bemutassa őt. De nem ő válik Piaffá, hanem Piaf üzeneteit keresi magában. Megrendítő előadás. Újra éled a sanzon. A zene, a francia nyelv és Kárász Eszter olyan egység, amelynek minden atomja igaz és ebben az olcsó szórakoztatással teli világban igazi lélek-felszabadítás mindenkinek, aki erre az órára nem sajnálja az időt.”
(részlet Tucker András kritikájából)

Helyszín

New Orleans Club
Budapest, 1066, Lovag u 5.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!