Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
K:AVIART-EST
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Február 23-án a nagy sikerú K:aviart-sorozat folytatásán biológia és irodalom találkozik, avagy hogyan változtatható meg az emberi test és egy irodalmi szöveg? Vendégeink Prof dr. Gulyás Gusztáv plasztikai sebész, Bán Zsófia író, műfordító és Ónodi Eszter.

Technika, trükkök, kreativitás, morál - sok közös van a vendégeinkben, még ha szakmájuk hihetetlenül távol is áll egymástól.

Aki nem ásta bele magát mélyen a plasztikai sebészetbe el sem tudja képzelni mi mindent lehet ma már csinálni. Hogy nem csak a filmekben, a valóságban is tökéletesen felépíthető egy új arc. De hogy ez milyen lelki traumát okoz a személyiségnek, azt csak a szakember tudja. A műtéti technika fejlődése számtalan etikai kérdést vet fel. Nem véletlen, hogy a jó plasztikai sebész hihetetlenül árnyaltan gondolkodó ember. Akárcsak az író- műfordító. Az ő asztalánál is jelentősége van minden apróságnak. És ha életek nem is múlnak rajta, de hogy egy szöveg életre kel-e vagy sem, az rajta áll. És ha az író más földrészen született és nőtt föl, továbbá vállaltan képvisel egy kisebbséget akkor az átváltozásokról van mit mondania. A K:aviart-est időpontja február 23., este 7 óra, helyszíne a Katona előcsarnoka.
  Stáblista
Vendég 
Ónodi Eszter 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Katona József Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed 200 Ft ellenében - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?