Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓSÁG SÍRÓ VÁGYA KUBIK ANNA ÖNÁLLÓ ESTJE
Hotel Adler Kávézó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jászai díjas, Érdemes művész, Kossuth díjas színművész, akinek pályája Székesfehérvárról indult, itt járt gimnáziumba, innen vett részt 1977-ben a „Ki mit tud ?”-on. Azon színészek közé tartozik, akik az igényes szerepformálással, a mély jellemábrázoló színpadi játékkal szereztek nevet maguknak.

Önálló estjein azért mond kedves költőitől verseket, mert tudja,  hogy az emberek szomjúhozzák a szépséget, az igazságot. A tíz legszebb magyar szónak az alábbiakat tartja: gránátalma, tejkaramella, viola, gyöngédség, méz, bűbáj, bizalom, mamaillat, álom, gyöngyvirág. Őszinte hitvallás, a létezés felelőssége, elgondolkodtató sorskérdések kerülnek felszínre a kortárs költőink szellemiségét elénk táró szavalatokból. Kedves mosoly, finom-halk szó, mélázó, kérdő vagy huncut tekintet, szilárd-kemény arc, hangos-erős torok, gyengédség és dinamizmus, minden gesztus úgy árad ki belőle, hogy hiszünk neki. Kubik Anna hiteles előadó. Szerepeiben is olyan, mint az életben: a lényeg és az igaz sugárzik belőle. „Én is csak egy kis pont vagyok a világegyetemben, az történik velem, amit a jóisten akar…” – mondja komolyan.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az általad választott előadásra csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?