Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁMPÍROK BÁLJA MUSICAL
Pesti Magyar Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A világszerte népszerű, kultikus Polanski-filmből készült vámpírkomédia méltán elhíresült magyarországi változata 2017-ben ünnepli bemutatásának tíz éves évfordulóját. 250. előadás, közel kétszázezer néző, egyöntetű szakmai és közönségsiker, ez a budapesti Vámpírok bálja musical eddigi mérlege. A magyar változat bombaként robbant be a köztudatba, mára alig akad olyan ember, akit ne kerített volna hatalmába a látványos produkció.

Közel tíz éve, téli és nyári előadásblokkokban veszélybe kerül a nézők nyaki ütőere a Magyar Színházban, a Vámpírok bálja előadásain. Erdélyi havasok, vámpírvadászat, titokzatos szenvedély, szerelem, humor és borzongás. Erről szól a darab, melyet 2007 óta óriási sikerrel játszanak Budapesten. Az 1967-ben világhírűvé vált Polanski-film színpadi változatának nagy sikerű budapesti előadását a magánszínházként működő PS Produkció, Simon Edit producer indította hódító útjára a Magyar Színház épületében. A mai napig teltházakat produkáló előadás által a hazai közönség is bepillantást nyerhet a világ musical színpadain is látható varázslatos, profi módon megalkotott mesevilágba. A produkció nagy népszerűségnek örvend a Budapestre látogató külföldi turisták körében is, rendszeresen érkeznek az előadásra japán, orosz, finn, lengyel, szlovák és osztrák csoportok, és egyéni vendégek.  A kiemelkedően látványos és szórakoztató, fantasztikus táncjelenetekkel gazdagított musicalt 1997-ben óriási sikerrel mutatták be Bécsben. A premiert követően nézők ezrei tolongtak a jegyekért. Az előadást csak az osztrák fővárosban közel hárommillió, világszerte több mint tízmillió néző látta. A kultusz övezte zenés darabot Bécs után Stuttgartban, Hamburgban, a Broadway-n, Varsóban, Tokióban, Berlinben és ismét Stuttgartban ünnepelhették. Budapesten új látványvilággal és rendezésben mutatták be napjaink legizgalmasabb musicaljét, és már a magyar verziót láthatta ismét Bécs, majd Antwerpen és Szentpétervár közönsége. Az egyedülálló minőséget és sikert neves nemzetközi alkotó gárda garantálja, a szereposztás folyamatosan bővül, és egyben fiatalodik, ezért rendszeresen fedez fel új tehetségeket a produkciós team: Simon Edit producer, Cornelius Baltus rendező, Dennis Callahan koreográfus és Póka Balázs művészeti vezető. Komoly szakmai elismerésnek számít, hogy a budapesti Vámpírok bálja társulatából mostanáig 27 művész kapott külföldi szerződést és mára már minden nagyobb magyar színház társulatában felfedezhető egy-egy vámpír. Az érdeklődés a darab iránt folyamatosan nő, a magyar produkció CD-je hónapokon át vezette a Sound of Music toplistáját és a londoni lemezpiacon is elismerő sikert ért el. Nagy népszerűségnek örvendenek az előadások köré szervezett kulisszajárások és a dedikálással egybekötött éjszakai vámpírtalálkozók. PS Produkció - Vámpírok bálja musical Előadások a Pesti Magyar Színházban Budapest VII. kerület, Hevesi Sándor tér 4. info@vampirokbalja.hu www.vampirokbalja.com
  Szereposztás
Krolock gróf 
Egyházi Géza 
Krolock gróf 
Bot Gábor 
Krolock gróf 
Langer Soma 
Sarah 
Réthy Zsazsa 
Sarah 
Török Anna 
Sarah 
Simon Panna 
Alfréd 
Pásztor Ádám 
Professzor Abronsius 
Jegercsik Csaba 
Professzor Abronsius 
Sándor Dávid 
Chagal 
Pavletits Béla 
Magda 
Kecskés Tímea 
Magda 
Baranyai Annamária 
Herbert 
Szemenyei János 
Herbert 
Jenei Gábor 
Rebecca 
Kokas Piroska 
Koukol 
Umbráth László 
Nightmare szóló I. 
Mező Márió 
Nightmare szóló II. 
Táborosi Márk 
Fekete vámpír táncszóló 
Túri Lajos Péter 
Fehér vámpír táncszóló 
Baranya Dávid 
Fehér vámpír táncszóló 
Házi Tamás 
Nightmare/Rote Stiefel táncszóló 
Varga Kinga 
Nightmare/Rote Stiefel táncszóló 
Horváth Zita 
Rote Stiefel táncszóló 
Makár István 
Fehér vámpír táncszóló 
Fischer Tamás 
Magda 
Sári Évi 
  Stáblista
Vezetőrendező 
Roman Polanski 
Rendező 
Cornelius Baltus 
Zeneszerző 
Jim Steinman 
Vokál- és táncbetétek hangszerelője 
Michael Reed 
Vokál- és táncbetétek hangszerelője 
Steve Margoshes 
Szövegkönyv és dalok 
Michael Kunze 
Koreográfia 
Dennis Callahan 
Producer 
Simon Edit 
Díszlet- és jelmeztervező 
KENTAUR  
Világítástervező 
Chris Ellis 
Magyar szöveg 
Miklós Tibor 
Zenei vezető 
Bernd Steixner 
Művészeti vezető 
Póka Balázs 
Karmester 
Köteles Géza 
A rendező munkatársa 
Hajós Eszter 
Koreográfus asszisztens 
Vanni Viscusi 
Dance Captain 
Lopusny Anna 
Zenekarvezető 
Kovács Marianna 
Kórusvezető 
Stróbel Dóra 
  Jegynyomtatásról
A Pesti Magyar Színházban az emailben kapott jegyed bemutathatod papíron, kinyomtatva vagy mobilod kijelzőjén is - a lényeg, hogy a vonalkód jól látható legyen!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1077, Hevesi Sándor tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?