Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TANGÓ HANGOLÓ
Duna Palota Bál-terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hangolódj tangóra a Tango Harmony-val 2015-ben is!

Március 2-től kéthetente hétfőn lehetőséged nyílik a Duna Palota gyönyörű báltermében, hogy belekóstolj a tangó magával ragadó világába. A Tango Harmony élőzenéje mellett ebben a legjobb, nemzetközileg is elismert magyar tangó táncosok és tanárok fognak segíteni. A zenei és táncos bemutatók között tánctanítás keretében ismerkedhetsz a tangóval, mely idén egyedi színt kap: minden alkalommal a zenéből fogunk kiindulni. A zene értelmezése és a tánc nyelvére való lefordítása független a tánctudás szintjétől. Az est 19 órakor kezdődik, a bemutatók és tanítás után a zenekar élőzenéjére gyakorolhatod megszerzett tudásod. 21 órakor milongával folytatódik a program a Milonga del Angel sorozat részeként, ahol éjfélig még szól a tangó zene. A témákat és a fellépőket előre meghirdetjük. 2015. március 16. hétfő 19:00  Rózsa Fekete Róbert és Laurinyecz Fanni 2015. március 30. hétfő 19:00  Gáspár László és Kárász Eszter 2015. április 13. hétfő 19:00     Szőllősi András és Götz Andrea 2015. április 27. hétfő 19:00 2015. május 11. hétfő 19:00
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?