1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
BÚZAVIRÁG BÁBSZÍNHÁZ
Hátsó Kapu - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.5 / 10
16 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Búzavirág Bábszínház: A suszter manói Bábos mese a titokzatos látogatókról, és a segítségről. Baráti Ilonával, három éves kortól játékidő: 20 perc Búzavirág Bábszínház – Baráti Ilona vándor óvónő

„ Baráti Ilona vagyok, 1950-ben születtem. 40 éven át óvónő voltam, négy éve nyugdíjba mentem. Nagykovácsiban élek van két felnőtt gyerekem és két unokám.

Különös ajándéka az életnek óvónőként élni. Egy emberöltő telt el észrevétlen, mert minden nap friss, kíváncsi szemek vártak rám, hívtak különös kalandokba. Nyugdíjba mentem, mert "kijártam" az óvodát. Megtanultam észre venni, belenézni abba a tükörbe, amit csak ők, óvodások tudnak tartani nekünk, felnőtteknek. Most tarsolyomban ezzel a tudással indulok tovább az utamon, járom az országot, megyek amerre ajtó, ablak nyílik, mesélek gyerekeknek, felnőtteknek”



Búzavirág Bábszínház

„ Népmeséket mondok óvodásoknak, miközben bábbal, kendővel, énekkel, furulyával igyekszem életre kelteni a hallottakat, hogy segítsem megtörténni a csodát: "Egyszer volt, hol nem volt...”

A mesék nincsenek dramatizálva, feldolgozva, átdolgozva, aktualizálva. Eredeti magyar népmesék,vagy szöveghű fordítások.

A bábok gyapjúból, filcből, vászonból és selyemből készülnek. A díszlet évek óta gyűjtögetett kavicsok, ágak-bogak, termések.

A bábszínház atmoszféráját a gyerekek figyelme adja, amit nem látványos, harsány eszközökkel kívánok megteremteni, hanem csendes, derűs komolysággal.”

Helyszín

Hátsó Kapu
Budapest, 1074, Dohány u.13
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!