1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ÁTLÁTSZÓ HANG ÚJZENEI FESZTIVÁL 2020 - MAO PLAYS CONTEMPORARY MUSIC – LÁSZLÓ MELIS
Budapest Music Center - BMC Koncertterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
9.2 / 10
2506 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A koncert első 15 percében az Artisjus támogatásával megvalósuló MAO Master Class - big band zeneszerzői akadémia hallgatójaként Col Legno darabja lesz hallható a zenekar előadásában.

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2020 - MAO Plays Contemporary Music – László Melis

 Közreműködik:

    Col Legno – zeneszerző
    Modern Art Orchestra
    Fekete-Kovács Kornél – művészeti vezető

Melis László 2014-ben kezdte el írni kifejezetten a MAO számára komponált művét, de végül sosem nem fejezte be. A szerzemény a Pepin bácsi meséi címet viseli, melynek egyetlen teljes tételét már játszotta a zenekar a 2015-ös amerikai turnéján. Ezt a művet a zenekar művészeti vezetője és a darab szólistája Fekete-Kovács Kornél kibővíti és befejezi a Modern Art Orchestra számára. Ezzel és több szerzeménytöredékkel tisztelgünk Melis László emléke előtt az Átlátszó Hang Fesztivál keretei belül.

A koncert első 15 percében az Artisjus támogatásával megvalósuló MAO Master Class - big band zeneszerzői akadémia hallgatójaként Col Legno darabja lesz hallható a zenekar előadásában.

Az akadémia keretei között az évadban szeptembertől májusig egy-egy olyan zeneszerző művét mutatja be a Modern Art Orchestra, akitől eddig még nem játszottak darabot. A zenekar felhívására számos kitűnő munka érkezett, közülük választott a MAO kurátori kara 9 jelentkezőt. Az akadémiának nyitott, regisztrációhoz kötött, szabadon látogatható alkalmai is vannak, ahol betekintést engednek a háttérben folyó munkafolyamatok különböző fázisaiba.

Helyszín

Budapest Music Center
Budapest, 1093, Mátyás u. 8.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!